Latest Music :

SUKA SILA KLIK LIKE

Home » » RAHSIA PERIBADI WANITA DARI BENTUK PAYUDARA

RAHSIA PERIBADI WANITA DARI BENTUK PAYUDARA

9 Julai 2012 | 0 ulasanKajian mengatakan bahawa keperibadian seorang wanita dapat diketahui dari bentuk dan ukuran payudaranya. Bentuk payudara sering kali dikaitkan dengan bentuk buah-buahan.

Dari kategori ini dapat diketahui keperibadian wanita yang sepadan. Ia dapat membantu jejaka mencari sifat-sifat wanita idaman sesuai dengan ukuran payudara mereka. Berikut adalah kategorinya.

1.Payudara Berbentuk Tembikai Susu:
Biasanya wanita dengan bentuk payudara yang besar dan bulat seperti buah melon atau tembikai memiliki keperibadian yang keibuan. Suka jika dikagumi dan bijaksana. Ia gemar makan, suka dimanja dan dikagumi, namun tidak terlalu suka hal-hal berbau seks.


2. Payudara Berbentuk Nanas:
Wanita dengan bentuk payudara bujur menyerupai nanas biasanya pintar. Mereka merupakan wanita yang mengambil berat dan sangat romantis. Wanita ini juga setia, siapa yang dapat memenangi hati mereka,biasanya akan menjalinkan hubungan yang serius

3. Payudara Berbentuk Limau Bali:
Bentuk Payudara seperti limauk bali mencirikan wanita pemalu. Namun ketika berhadapan dengan pasangannya ia berubah menjadi wanita yang erotis dan mampu memuaskan.4. Payudara Berbentuk Cherry:
Mereka yang memiliki payudara kecil seperti cherry biasanya berkeperibadian lucu dan Mereka boleh menghibur orang di sekelilingnya dan sangat pintar. Mereka juga akan menjadi pasangan hebat dalam kehidupan seharian. Selain itu mereka juga memiliki daya tarikan yang tinggi terhadap seks

5. Payudara berbentuk Pear:
Bentuk payudara seperti buah pear mencerminkan peribadi wanitayang penuh cinta. Dia boleh menjadi sangat religius, tapi disisi lain, perempuan tipe ini juga tahu saat yang tepat untuk berselingkuh.

6. Payudara Berbentuk Buah Oren:
Wanita ini kurang gemar menghangatkan suasana di atas ranjang. Walaupun ia mempunyai keyakinan diri dan mengetahui tujuan hidupnya, namun ia hanya sedikit tertarik pada seks. Ia lebih mementingkan perhatian dan sangat mementingkan interaksi dari pasangannya.

7.Payudara berbentuk Limau Nipis:
Wanita ini sesuai dengan lelaki yang suka dengan wanita aktif. Wanita seperti ini sangat menikmati hidup dan dapat menghiburkan diri sendiri. Mereka menginginkan hehidupan yang seimbang.
Share this article :

Media Social Chatbox 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. RC:Macam-Macam Ada..... - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger